voorbeeld_NIBC_05.jpg

Groeifinanciering op maat

Elke succesvolle onderneming komt op een bepaald moment in een volgende ondernemingsfase terecht. Bijvoorbeeld door een bedrijfsovername, een nieuwe productielocatie of behoefte aan extra materieel. Maar er zijn niet altijd financiële middelen beschikbaar om dat te realiseren. NIBC kan u daarbij helpen. Want wij bieden financiering van bedrijfsovername, management buy-out, management buy-in, werkkapitaal en groeikapitaal. NIBC is een ondernemende bank en focust op wat er wel mogelijk is. Dit betekent dat wij flexibel zijn en dat we maatwerk bieden. Dat doen we omdat we vinden dat iedere onderneming uniek is. Het ondernemende en flexibele karakter van NIBC zult u direct opmerken als u contact met ons opneemt.

Uw vertrouwde partner voor groeikapitaal

Groeikapitaal helpt u om de doelen voor uw onderneming te realiseren. Bij dit soort financiële oplossingen is het belangrijk dat u een professionele partner heeft met verstand van zaken. Daarom hebben we bij NIBC voor acht sectoren specialisten in huis. Deze specialisten kunnen dankzij diepgaande kennis van uw sector op inhoudelijk vlak met u meedenken en gericht helpen. Een ander voordeel van NIBC is dat we de ruimte hebben om inventief te zijn. Hierdoor is het mogelijk om een oplossing samen te stellen die perfect bij uw bedrijf past. Hierbij wordt u bijgestaan door één van onze specialisten.

“NIBC gaf ons een gevoel van gastvrijheid. Het team handelde snel en doortastend, zowel bij de opstelling van het financieringsvoorstel als bij de uitvoering daarvan. Deze drive is precies waar je als ondernemer naar op zoek bent.” Harry Heinrichs, lid van de Van der Valk familie.

Overzicht producten en diensten

Wat het best bij u past, hangt van een aantal zaken af. Allereerst kijken we wat u wilt financieren. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe snel u de financiering nodig heeft, in welke sector u actief bent én wat de omvang is van uw bedrijf. In het schema hieronder ziet u welke oplossingen wij zoal aanbieden. Uiteraard is het altijd mogelijk om een andere oplossing te kiezen of een oplossing op maat samen te stellen.

Waar bent u naar op zoek? Wat bieden wij aan?
Bedrijfsovername financieren Mezzanine & equity solutions
Bedrijf overnemen zonder eigen vermogen Zakelijke kredietverlening
Groeikapitaal Mezzanine & equity solutions
Management buy-out Mezzanine & equity solutions
Management buy-in Mezzanine & equity solutions
Werkkapitaalfinanciering Mezzanine & equity solutions
Zakelijke lening Zakelijke kredietverlening

Groeifinanciering per sector

Staat uw sector in het overzicht hieronder? Dan hebben we meerdere specialisten in huis die uw sector goed kennen. NIBC heeft inhoudelijke kennis van uw sector én de diverse financiële oplossingen. Hierdoor kunnen wij u goed en op maat helpen..

Commercieel vastgoed Infrastructuur & Duurzame Energie
Telecom, Media, Technologie & Services Offshore Energy
Food, Agri, Retail & Health Scheepvaart & Intermodaal Transport
Industrie Life Sciences

Voorwaarden voor het aanvragen van groeifinanciering

Klanten van NIBC hebben voornamelijk een omzet tussen de € 50 en € 500 miljoen per jaar. Maar dit is geen strikte voorwaarde. We bieden namelijk ontzettend veel maatwerk. Wilt u direct weten of zakelijke financiering van NIBC iets voor u is? Neem dan contact op met ons.

Ervaringen van andere ondernemers

Wilt u weten hoe we andere klanten op voor hen belangrijke en beslissende momenten hebben geholpen met een groeifinanciering? Lees dan meer over de verhalen van Sentinel Marine, Pandriks, Van Dijck Groenteproducties en Van der Valk.

Groeifinanciering aanvragen

Bent u geïnteresseerd en herkent u zich in het bovenstaande? Dan komen we graag persoonlijk in contact met u. Met vragen of verzoeken kunt u bij ons terecht via e-mail en telefoon: +31 (0)70 342 54 25 of mail uw businessplan naar ons: groeifinanciering@nibc.com.

Call me back
Please fill out your name Onderwerp is verplicht Please fill out your telephone number