Herfinanciering-nibc.jpg

Herfinanciering doet u met NIBC Bank

Kort samengevat is herfinanciering het optimaliseren van uw financieringsstructuur. Bijvoorbeeld wanneer uw bedrijfsstrategie verandert of bij een bedrijfsovername. In zo’n situatie kan het goed zijn om opnieuw naar uw financieringsstructuur te kijken. U kunt bij ons terecht voor de bilaterale of gesyndiceerde herkapitalisatie en herfinanciering. Omdat wij voor negen sectoren specialisten in dienst hebben, hebben wij altijd de expertise in huis die nodig is om uw financieringsvraag te beantwoorden. Eén van onze specialisten zoekt samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie. Daarbij is NIBC flexibel en kunnen wij maatwerk bieden. Dat doen wij omdat we vinden dat iedere onderneming uniek is. Het ondernemende en flexibele karakter van NIBC zult u direct opmerken als u contact met ons opneemt.

Voor wie is herfinanciering geschikt?

NIBC focust zich op bedrijven met een omzet tussen de € 50 en € 500 miljoen per jaar. Maar dit is geen strikte voorwaarde. We zijn namelijk flexibel en bieden maatwerk. Dus ook als u meer of minder omzet heeft, kunnen wij u helpen. Wilt u direct weten of herfinanciering met NIBC Bank iets voor u is? Neem dan contact op met NIBC. Wij zijn experts op het gebied van herfinanciering.

“Wij zijn erg verheugd over de realisatie van deze herfinanciering, waarbij NIBC een belangrijke rol heeft gespeeld. Het NIBC team toonde zich ook nu weer deskundig en flexibel, met veel branche kennis en ervaring. Waarvoor dank!” Jurrie Scholtens, Financieel Directeur VMAG.

Overzicht producten en diensten

Welke oplossing het best bij u past, hangt van een aantal zaken af. Allereerst kijken wij wat u wilt herfinancieren. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe snel u de herfinanciering nodig heeft, in welke sector u actief bent én wat de omvang is van uw bedrijf. In het schema hieronder ziet u welke oplossingen wij zoal aanbieden. Uiteraard is het altijd mogelijk om een andere oplossing te kiezen of een oplossing op maat samen te stellen.

Waar bent u naar op zoek? Wat bieden wij aan?
Bedrijfslening of zakelijk krediet Zakelijke kredietverlening
Bedrijfsovername Leveraged Financiering
Herfinanciering schulden Zakelijke kredietverlening
Herfinanciering bedrijf Leveraged Financiering
Herkapitalisatie Leveraged Financiering

Herfinanciering per sector

Staat uw sector in het overzicht hieronder? Dan hebben wij meerdere specialisten in huis die uw sector goed kennen. NIBC heeft inhoudelijke kennis van uw sector én de diverse financiële oplossingen. Hierdoor kunnen wij u goed en op maat helpen.

Commercieel vastgoed Infrastructuur
Technologie Fintech
Groeifinanciering & Leveraged Finance Scheepvaart

Wilt u weten hoe we andere klanten op voor hen belangrijke en beslissende momenten hebben geholpen met een herfinanciering? Lees dan de verhalen van Van Mossel Automotive Groep (VMAG), Hofmann Menü, Sentinel Marine en PeacockErvaringen van andere ondernemers

Herfinanciering aanvragen

Heeft u nog vragen? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met NIBC. Telefoonnummer: +31 (0)70 342 54 25 of mail naar herfinanciering@nibc.com.

Call me back
Please fill out your name Onderwerp is verplicht Please fill out your telephone number