Zakelijke financiering - NIBC Bank.jpg

Zakelijke financieringen bij NIBC Bank

NIBC steunt zakelijke klanten al sinds de oprichting van de bank in 1945. Wij zijn gespecialiseerd in financiële oplossingen voor de lange termijn op het gebied van zakelijke financiering, zakelijke kredietverlening en zakelijk advies.

NIBC is een ondernemende bank die meedenkt en focust op wat er wel mogelijk is. Omdat wij voor negen sectoren specialisten in dienst hebben, hebben wij altijd de expertise in huis die nodig is om uw financieringsvraag te beantwoorden. Eén van onze specialisten zoekt samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie. Daarbij is NIBC flexibel en kunnen wij maatwerk bieden. Dat doen we omdat we vinden dat iedere onderneming uniek is. Het ondernemende en flexibele karakter van NIBC zult u direct opmerken als u contact met ons opneemt.

Zakelijke kredietverlening of bedrijfslening

Een financiële oplossing die nauw samenhangt met zakelijke financiering is zakelijke kredietverlening. Hierbij lenen wij geld uit aan een onderneming voor één of meerdere doeleinden. Bijvoorbeeld:

  • Verstrekking, structurering en uitvoering van een schuldfinanciering
  • Financiering van nieuwe investeringen, nieuwe projecten, nieuwe activa of bedrijfsovernames
  • Bilaterale of gesyndiceerde herkapitalisatie en herfinanciering

Op de pagina over Zakelijke kredietverlening gaan we uitgebreider in op deze oplossingen en andere vormen van zakelijk krediet en bedrijfsleningen.

Overzicht producten en diensten

Welke oplossing het best bij u past, hangt van een aantal zaken af. Allereerst kijken we wat u wilt financieren. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe snel u de financiering nodig heeft, in welke sector u actief bent én wat de omvang is van uw bedrijf. In het schema hieronder ziet u welke oplossingen wij zoal aanbieden. Uiteraard is het altijd mogelijk om een andere oplossing te kiezen of een oplossing op maat samen te stellen.

Bedrijfsfinanciering Receivables financiering
Groeikapitaal Mezzanine & equity solutions
Herfinanciering Leveraged finance
Management buy-out Mezzanine & equity solutions
Projectfinanciering Activa- en cash flow financiering
Reverse factoring Receivables financiering
Vendor financiering Receivables financiering
Zakelijk krediet Zakelijke kredietverlening

Zakelijke financiering per sector

Staat uw sector in het overzicht hieronder? Dan hebben wij meerdere specialisten in huis die uw sector goed kennen. NIBC heeft inhoudelijke kennis van uw sector én de diverse financiële oplossingen. Hierdoor kunnen wij u goed en op maat helpen.

Commercieel vastgoed Infrastructuur
Technologie Groeifinanciering & Leveraged Finance
Fintech Scheepvaart

Voorwaarden voor het aanvragen van zakelijke financiering

NIBC werkt vooral met bedrijven met een omzet tussen de EUR 50 en EUR 500 miljoen per jaar. Maar dit is geen strikte voorwaarde. We bieden namelijk maatwerk. Dat doen we omdat we vinden dat iedere onderneming uniek is. Wilt u direct weten of zakelijke financiering van NIBC iets voor u is? Neem dan contact op met ons.

Ervaringen van andere ondernemers

Wilt u weten hoe we andere klanten op voor hen belangrijke en beslissende momenten hebben geholpen met één van onze zakelijke financieringen? Lees dan de verhalen van Maarsen Groep en PMC.

"Bij het vinden van oplossingen is NIBC heel ingenieus."
Gerard Kohsiek, directeur Maarsen Groep

Heeft u vragen? Of wilt u direct in contact komen met een expert? Neem dan contact op met NIBC. Telefoonnummer: +31 (0)70 342 54 25 of mail naar zakelijkefinanciering@nibc.com.

Call me back
Please fill out your name Onderwerp is verplicht Please fill out your telephone number