Contact
Header Helden Pagina
News Release 05 Mar 2024 09:15 CEST

NIBC biedt een hypotheek voor helden in de vitale sector

NIBC introduceert de hypotheek voor helden. Deze unieke propositie is gebaseerd op de bestaande NIBC (Extra) Hypotheek, waarbij het acceptatieproces is afgestemd op de behoeften van de onvermoeibare helden die werkzaam zijn in cruciale beroepen, waaronder politie, brandweer, zorgverleners, krijgsmacht en leerkrachten. In een wereld waar de vitale sector nooit stilstaat, begrijpen wij de uitdagingen van onregelmatige werktijden, overuren en zelfs een tweede baan. Bij het vaststellen van de hypotheekmogelijkheden houden wij rekening met de unieke situatie van deze helden. Hun toewijding verdient een hypotheek die net zo flexibel is als zij.

Voordelen hypotheek voor helden

De hypotheek voor helden past goed bij mensen die werkzaam zijn in de vitale sector doordat overwerk, onregelmatigheidstoeslag en een tweede baan tot wel 100% kunnen worden meegenomen in de inkomensberekening. Zo kunnen uitdagingen opgelost worden waar deze groep vaak mee te maken heeft bij een hypotheekaanvraag. Denk aan een variabel inkomen, tijdelijke contracten, meerdere banen zoals een zorgmedewerker met een tweede baan en het omgaan met wisselende werklocaties vanwege de aard van hun werk.

Hiermee biedt de hypotheek voor helden een unieke onderscheidende oplossing voor onze helden binnen de vitale sector.

Woonwensen waarmaken

Richard Leijnse, Managing Director Hypotheken en Sparen bij NIBC: “De helden die werkzaam zijn in deze beroepsgroepen zijn onmisbaar en spelen een cruciale rol in onze samenleving. Maar vaak lopen zij tegen belemmeringen aan door tijdelijke contracten, variabel loon en meer factoren die zo karakteristiek zijn binnen de vitale sector. Met ons proces bieden we deze mensen de mogelijkheid om hun woonwensen waar te maken.”

What are you searching for?

No results found, please specify your searchquery