Contact
sparen termijndeposito
News Release 23 Oct 2023 10:00 CEST

NIBC verhoogt de spaarrentes en biedt hoogste 1-jaars depositorente van 3% onder de Nederlandse banken

Ook de rente op de vrij opneembare spaarrekening wordt verhoogd van 1,90% naar 2% en op de kwartaalspaarrekening van 2,05% naar 2,15%

NIBC verhoogt vanaf morgen de rentes op de vrij opneembare spaarrekening naar 2 procent en op de kwartaalpaarrekening naar 2,15 procent. De rentes van de 1-jaars en langere termijndeposito’s zijn verhoogd naar 3 procent. Dit benadrukt de positie die NIBC heeft als het Nederlandse alternatief voor sparen. Mede omdat klanten bij NIBC gratis een spaarrekening kunnen openen zonder de verplichting om een betaalrekening te openen.

Renteverhoging voor verschillende spaarproducten

Voor verschillende spaarvormen wordt nu de rente bij NIBC verhoogd. Zo biedt een termijndeposito-spaarrekening voor veel spaarders een passende en aantrekkelijke manier om hun spaardoelen te bereiken, met de garantie van een aantrekkelijke rente. Voor de meest actuele rentetarieven, kunt u terecht op onze website-pagina’s voor de termijndeposito, de kwartaalspaarrekening en de NIBC spaarrekening.

Het Nederlandse alternatief met de hoogste 1-jaarsrente

Michel Kant, Managing Director Hypoheken en Sparen bij NIBC: “Met deze renteverhogingen biedt NIBC nu de hoogste spaarrente op de 1-jaarsdepositorekening van alle Nederlandse banken. Hiermee laten we zien dat we er zijn voor spaarders die een hogere rente op hun spaargeld willen ontvangen en het vertrouwen zoeken van een Nederlandse bank. Termijndeposito’s zijn in veel gevallen een aantrekkelijk product voor spaarders die spaardoelen hebben waarbij een vrij opneembaar bedrag niet noodzakelijk is. Met name op de korte termijn van één jaar zijn we nu hét aantrekkelijke alternatief voor andere Nederlandse banken.”

 

What are you searching for?

No results found, please specify your searchquery